Onze partners

Flexyz kiest voor technologie partners met kwalitatief hoogwaardige producten en een duidelijk onderscheidend vermogen.

In de datacenterproducten van Lenovo staat innovatie centraal, zodat u kunt beschikken over de meest betrouwbare servers ter wereld, downtime kost immers geld. Juist daarom kiest Flexyz voor de servers van Lenovo.

De x86-servers van Lenovo behalen de hoogste uptime/beschikbaarheid van alle Intel x86-systemen. Kiest u voor onze IT-oplossingen in- of exclusief hardware, de serveroplossingen van Lenovo blijven de beste keus. De x86-systemen voldoen namelijk aan de voortdurend veranderende behoefte van bedrijven op het gebied van hardwarekwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en efficiëntie, om de totale (eigendoms)kosten te verlagen.

Op het gebied van maximale datacenter-uptime troeven Lenovo-servers de concurrentie af met superieure uptime en innovatieve functies voor een hoge beschikbaarheid.

Juniper Networks is fabrikant van high-end routing- en security-oplossingen, die met name op hun plaats zijn in omgevingen waar veel van het netwerk geëist wordt, zoals hoge bandbreedtes en hoge beschikbaarheid. Een Juniper Networks-infrastructuur creëert een beschikbare en veilige omgeving die bedrijven in staat stelt sneller en effectief diensten en applicaties te implementeren. De producten en technologieën van Juniper Networks runnen ‘s werelds grootste en meest veeleisende internationale netwerken. Met apparatuur van Juniper Networks zijn bedrijven in staat de gecompliceerde netwerken van weleer om te bouwen tot open en flexibele netwerken met een hoge performance.

De IT-oplossingen die Flexyz voor haar klanten ontwikkelt en beheert moeten, bijna vanzelfsprekend, ook buiten het kantoornetwerk toegankelijk zijn. Het verlenen van deze toegang aan het groeiend aantal remote en mobiel werkende medewerkers, bring your own devices, wet- en regelgeving en beveiligingseisen, maakt het effectief beheren hiervan tot een uitdaging.

Daarnaast vraagt de gebruiker om een verbinding die vooral gebruiksvriendelijk is en werkt op al haar aanwezige apparaten en besturingsprogramma’s. Pulse Secure snapt deze uitdagingen als geen ander en levert met haar producten gemak voor de gebruikers en security voor de IT-beheerder.

Meer weten over onze partneroplossingen?

Neem eenvoudig contact met ons op